Etusivu » Asiantuntijapalvelut

Fysioterapeuttien asiantuntijapalvelut

Asiantuntijaluennot

Ammattitaitoiset fysioterapeuttimme saattavat osaamistaan käyttöönne luennoin tai konsultaatioin paikkakunnasta riippumatta joko tiloissanne tai netin välityksellä.

Tukea työyhteisöjen johtamiseen

Tarjoamme tukea työyhteisöjen arvojen päivittämiseen, toimivan yhteyden ja vuorovaikutuksen parantamiseen sekä erilaisuuden ymmärtämiseen. Pitkän kokemuksen ja koulutuksen kautta muodostunut ammattitaitoinen johtajuus on käytössänne.

Kenelle?

Oulunseudun fysioterapia

Yrityksille

Ammattitaitoiset hoitopalvelut yrityksellenne joko ryhmille tai yksilöille. Palvelut voidaan toteuttaa vähentämään työstä aiheutunutta kuormitusta sekä ennaltaehkäisemään tai helpottamaan vaivoja. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Oulunseudun fysioterapia

Kunnille

Tarjoamme työyhteisöllenne ammattitaitoisia hoitopalveluita joko ryhmälle tai yksilölle toteutettuna. Palvelut voidaan toteuttaa vähentämään työstä aiheutunutta kuormitusta sekä ennaltaehkäisemään tai helpottamaan vaivoja. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Oulunseudun fysioterapia

Yhdistyksille

Ammattitaitoiset hoitopalvelut yhdistyksille joko ryhmille tai yksilöille toteutettuna. Palvelut voidaan toteuttaa ennaltaehkäisevästi tai helpottamaan jo aiheutunutta vaivaa. Sponsoroimme yhdistyksiä, joille tarjoamme palveluitamme. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään tarpeitanne vastaava kokonaisuus.

Oulunseudun fysioterapia

Oppilaitoksille

Voimme olla fysioterapiaan liittyvien opinnäytetöiden tai muiden vaativien tutkimusten apuna, mikäli aihe vie fysioterapian vaikuttavuutta eteenpäin. Ottakaa yhteyttä, mikäli yhteistyön aihetta löytyy.

Halutessasi tarjouksen asiantuntijapalveluistamme tai sopimusasioissa voit olla suoraan yhteydessä toimitusjohtajaan: sirpa.erho@osfysio.fi, 045 6512372 tai talousvastaavaan: jarkko.auno@osfysio.fi, 040 7595569.