Etusivu » Oulunsalo

Yhteystiedot

08 521 1991

arkisin klo 08:00 – 15:30

hoitolaitos@osfysio.fi

Sopimusasioissa tai halutessasi tarjouksen esimerkiksi asiantuntijapalveluistamme, voit olla suoraan yhteydessä toimitusjohtajaan tai talousvastaavaan.

Oulunsalon toimipisteemme palvelee aivan Oulunsalon keskustassa osoitteessa Kauppiaantie 1. Toimipiste sijaitsee entisen Oulunsalon kunnantalon vieressä ja S-market Oulunsaloa vastapäätä tien toisella puolella. Terveysasema sijaitsee vain noin 100 metrin päässä.

Koko yrityksemme toiminta on lähtenyt liikkeelle Oulunsalosta vuonna 1992, ja tien toiselle puolelle, nykyisiin tiloihin toimipiste on muuttanut vuonna 2006. Kyseessä on suurin toimipisteemme, ja sieltä löytyy kolme hoitohuonetta sekä jumppatila.

Arkisin klo 8–15.30 paikalla on vastaanottosihteerimme Leena Österman, joka huolehtii mm. puhelimitse tekemäsi ajanvaraukset.

Entisen kunnantalon pihalla on maksuttomia parkkipaikkoja.

Voit varata toimipisteeseen ajan fysioterapiaan, hierontaan, kognitiiviseen fysioterapiaan tai purentaelinten fysioterapiaan nettiajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Lymfaterapiaan tai lantionpohjan kuntoutukseen ajanvaraukset vain puhelimitse.

Toimipisteeseen on varattavissa aikoja ma–pe aikavälillä klo 8–20.

Oulunsalo

Kauppiaantie 1, 90460 Oulunsalo

Leena Österman

vastaanottosihteeri

Teija Oravisjärvi

fysioterapeutti

Maria Sihvomaa-Kakko

fysioterapeutti, henkilöstöpäällikkö

Tanja Savela

fysioterapeutti

Eveliina Mätäsaho

fysioterapeutti