Etusivu » Palvelut » Fysioterapia

Fysioterapia

 

Fysioterapia on ihmisen liikkumisen ja nivelten liikkuvuuden laadussa, ja lihastoiminnan tasapainossa havaittujen virheiden korjaamista erilaisin fysioterapeuttisin keinoin.

Fysioterapia perustuu anatomian, fysiologian ja biomekaniikan tuntemiseen sekä parhaaseen saatavilla olevaan tietoon. Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin tutkinnon.

Fysioterapeuttiemme tärkeimmät työkalut ovat omat kädet, joiden avulla selvitetään oireiden ja kivun syy. Ammattitaitoinen fysioterapeutti selvittää, onko oire esimerkiksi lihas- tai nivelperäinen, vai johtuuko se kenties hermokudoksen ärsytyksestä tai faskian (peitinkalvo) toiminnan häiriöstä.

 

Fysioterapia suunnitellaan aina asiakas huomioiden

 

Fysioterapia alkaa tarkalla alkututkimuksella ja asiakkaan haastattelulla, joiden avulla kartoitetaan oireet ja haasteet perusliikkumisen, urheilun ja työpäivän aikana sekä vapaa-ajalla, ja selvitetään niiden alkuperä. Hoitolinja valitaan tutkimustulosten mukaan.

Suunnittelemme yhdessä fysioterapian tavoitteet, jotta saavutetaan optimaalinen ja mahdollisimman kivuton liikunta- ja toimintakyky. Ensimmäisellä hoitokerralla arvioimme tarvittavien fysioterapiakäyntien määrän, joka vaihtelee yhdestä hoitokerrasta pitempiin, vuosia kestäviin kuntoutusjaksoihin. Kokonaisvaltaisessa kuntoutuksessa fysioterapeuttimme huomioi aina myös asiakkaan voimavarat hoitojakson suunnittelussa. Uni ja unen laatu ovat myös tärkeitä. Lue lisää asiakkaidemme kokemuksia.

 

Fysioterapiaa monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti

 

Olemme erikoistuneet erilaisiin fysioterapian osa-alueisiin, kuten lantionpohjan, leukanivelen ja neurologisten sairauksien kuntoutukseen ja lymfaterapiaan eli turvotuksen hoitoon. Kipu- ja oirehoitoina käytämme lisäksi elektroterapiaa, paineaaltohoitoa (shockwave) ja ultraääntä. Fysioterapia on myös ohjausta ja neuvontaa omatoimiseen harjoitteluun. Kaikki hoitokeinomme ovat vaikuttavuudeltaan lääketieteellisesti tutkittuja, eikä palvelutarjonnassamme ole uskomushoitoja.

Haluamme toimia aina sinua lähellä, ja palvelumme voidaankin toteuttaa missä tahansa kuudesta toimipisteestämme, asiakkaan omassa kodissa, palvelukodeissa, päiväkodeissa, kuntosalilla tai uima-altaalla.

 

Älä jää kipujesi kanssa yksin, olemme apunasi!

Yhteystiedot

08 521 1991

arkisin klo 08:00 - 15:30

Oulunseudun Fysioterapia Oy
Y-tunnus: 21966904

Maksutavat

Käteinen

Pankki- ja luottokortit

ePassi

Arvot

Toimintamme arvona on ihmisyyden kunnioittaminen ja vastuullisuus. Tällä varmistamme hoidon laadun sekä hyvän työilmapiirin, josta kumpuavat parhaimmat hoitotulokset sekä asiakashyöty.

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Oulu, Heinäpää
Siljonkatu 72
90120 Oulu

Oulu, Limingantulli
Limingantie 2
90400 Oulu

Oulu, Tuira
Myllytie 11
90500 Oulu

Liminka
Liminganraitti 10
91900 Liminka

Kiiminki
Terveystie 5
90900 Kiiminki

Oulunsalo
Kauppiaantie 1
90460 Oulunsalo

Hailuoto
Kaunakaupungintie 1
90480 Hailuoto