Etusivu » Palvelut » Hieronta

Hieronta

 

Hieronnalla tarkoitetaan hoitotarkoituksessa suoritettua kehon pehmeisiin kudoksiin kohdistettua manuaalista käsittelyä. Hierontaa käytetään lihasten rentouttamiseen ja kipujen lievittämiseen.

Tutkimusten mukaan jo pelkästään kosketus rauhoittaa, vähentää stressiä, ärtyneisyyttä ja levottomuutta sekä parantaa keskittymiskykyä ja unen laatua. Hieronta käynnistää kuona-aineiden poistumisen elimistöstä, kiihdyttää verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, rentouttaa lihaksistoa ja poistaa lihasperäisiä jännityksiä.

Hieronta ennaltaehkäisee venähdyksiä ja revähdyksiä, joten hieronnassa voit käydä myös ylläpitääksesi lihasten toimintakykyä, vaikkei varsinaista kipua olisikaan. Hierontaan voi tulla myös rentoutumaan.

 

Hierontapalvelut aina ammattitaitoisilta fysioterapeuteilta

 

Meillä kaikki hierontapalvelut ovat ammattitaitoisten fysioterapeuttien toteuttamia, joten he tunnistavat oireen syyn helposti, ja osaavat arvioida fysioterapian ja hieronnan tarpeen sekä tarvittaessa yhdistää näitä molempia.

Vaikka hieronta on toimiva menetelmä lihasten rentouttamiseen, niiden toimintakyvyn ylläpitoon sekä kivun lievitykseen, se ei välttämättä poista kivun syytä. Jos syytä ei hoideta, kipu saattaa ajan myötä uusiutua. Fysioterapeuttimme havaitsevat oireen uusiutumisen todennäköisyyden, ja tarjoavat apua syyn hoitamiseen.

Esimerkiksi hierontaan hakeudutaan usein lihaskireyden ja siitä aiheutuvan kivun tai jäykkyyden vuoksi. Lihaskireydet kehittyvät tyypillisesti joko vähitellen pitkän ajan kuluessa tai äkillisesti lisääntyneen rasituksen tai kuormituksen vuoksi.  Pitkällä aikavälillä syntyneiden lihaskireyksien syyt voivat löytyä esimerkiksi huonosta ergonomiasta tai muista työn tai harrastusten aiheuttamista kuormittavista tekijöistä. Fysioterapeuttimme osaavat auttaa vähentämään rasitus- ja kuormitustekijöitä ja korjata epäedullisia liikkeitä, jolloin lihaskireyden vähenevät tulevaisuudessa.

Älä jää kipujesi kanssa yksin, olemme apunasi!

Yhteystiedot

08 521 1991

arkisin klo 08:00 - 15:30

Oulunseudun Fysioterapia Oy
Y-tunnus: 21966904

Maksutavat

Käteinen

Pankki- ja luottokortit

ePassi

Arvot

Toimintamme arvona on ihmisyyden kunnioittaminen ja vastuullisuus. Tällä varmistamme hoidon laadun sekä hyvän työilmapiirin, josta kumpuavat parhaimmat hoitotulokset sekä asiakashyöty.

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Oulu, Heinäpää
Siljonkatu 72
90120 Oulu

Oulu, Limingantulli
Limingantie 2
90400 Oulu

Oulu, Tuira
Myllytie 11
90500 Oulu

Liminka
Liminganraitti 10
91900 Liminka

Kiiminki
Terveystie 5
90900 Kiiminki

Oulunsalo
Kauppiaantie 1
90460 Oulunsalo

Hailuoto
Kaunakaupungintie 1
90480 Hailuoto