Etusivu » Palvelut » Yrityspalvelut

Oulunseudun Fysioterapian yrityspalvelut tuottaa laadukkaita työhyvinvointipalveluita yrityksille ja yhteisöille

  Palvelumme auttavat vähentämään työstä aiheutuvaa kuormitusta sekä ennaltaehkäisevät ja helpottavat vaivoja. Tulemme mielellämme käymään ja kerromme lisää erilaisista työhyvinvointiratkaisuistamme. Ota yhteyttä niin tarjoamme toiveitanne vastaavan kokonaisuuden.

 

Töissä huomennakin

  Töissä huomennakin -palvelumme on kokonaisvaltainen ja ennaltaehkäisevä työkyvyn kartoitus ja edistäminen. Olemassa olevien vaivojen hoitamisen lisäksi selvitämme työyhteisössäsi mahdollisesti olevat riskiryhmään kuuluvat henkilöt. Riskiryhmään kuuluvien henkilöiden auttaminen ennaltaehkäisevästi on avainasemassa työterveyskustannusten ja sairauspoissaolojen vähentämiseksi tulevaisuudessa. Kartoitamme yrityksenne henkilöstön työkyvyn joustavasti ja kustannustehokkaasti, jonka jälkeen kaikki hoitokeinomme työkyvyn parantamiseksi ovat käytettävissänne.  

Fysioterapia- ja hierontapalvelut toimipisteissämme tai yrityksenne tiloissa

  Fysioterapia- ja hierontapalvelumme voidaan toteuttaa toimipisteidemme lisäksi yrityksenne tiloissa. Mukanamme kulkee hoitopöytä ja laaja valikoima erilaisia hoito-/terapiavälineitä. Teemme mielellämme tarjouksen esimerkiksi hoitokäynneistä teidän tiloissanne tai muulla tavoin räätälöidyistä ratkaisuista.  

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

  Tarjoamme kokonaisvaltaisia hoitopalveluitamme myös työhyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaksi. Työhyvinvointi- ja virkistyspäivien järjestämisessä teemme yhteistyötä yrityksen Finnaction Oy kanssa. Heidän kautta järjestyvät liikunnalliset ja erähenkiset aktiviteetit.  

Referenssit

  Pohjois-Pohjanmaan liitto ”Aloitimme yhteistyön Oulunseudun Fysioterapian kanssa vuonna 2013 ja he ovat siitä asti toteuttaneet vapaaehtoisia työhyvinvointipalveluitamme. Olemme mahdollistaneet palvelut henkilöstölle siten, että työnantaja maksaa osan ja työntekijä loput. Olemme olleet palveluihin erittäin tyytyväisiä ja yhteistyö on ollut sujuvaa. Nykyään henkilöstömme sairauspoissaolojen keskiarvo on vain 4,4 päivää vuodessa henkilöä kohden.”   Airport Hotel Oulu ”Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden käyttää Oulunseudun Fysioterapian palveluita työhyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme olleet tyytyväisiä palveluihin.”
Työhyvinvointiasioissa voit ottaa yhteyttä talousvastaavaamme: Jarkko Auno 040 7595569 jarkko.auno@osfysio.fi   Tai yhteydenottolomakkeella: