Etusivu » Palvelut » Yrityspalvelut

Oulunseudun Fysioterapian yrityspalvelut tuottaa laadukkaita työhyvinvointipalveluita yrityksille ja yhteisöille

 

Palvelumme auttavat vähentämään työstä aiheutuvaa kuormitusta sekä ennaltaehkäisevät ja helpottavat vaivoja. Tulemme mielellämme käymään ja kerromme lisää erilaisista työhyvinvointiratkaisuistamme. Ota yhteyttä niin tarjoamme toiveitanne vastaavan kokonaisuuden.

 

Töissä huomennakin

 

Töissä huomennakin -palvelumme on kokonaisvaltainen ja ennaltaehkäisevä työkyvyn kartoitus ja edistäminen.

Olemassa olevien vaivojen hoitamisen lisäksi selvitämme työyhteisössäsi mahdollisesti olevat riskiryhmään kuuluvat henkilöt.

Riskiryhmään kuuluvien henkilöiden auttaminen ennaltaehkäisevästi on avainasemassa työterveyskustannusten ja sairauspoissaolojen vähentämiseksi tulevaisuudessa.

Kartoitamme yrityksenne henkilöstön työkyvyn joustavasti ja kustannustehokkaasti, jonka jälkeen kaikki hoitokeinomme työkyvyn parantamiseksi ovat käytettävissänne.

 

Fysioterapia- ja hierontapalvelut toimipisteissämme tai yrityksenne tiloissa

 

Fysioterapia- ja hierontapalvelumme voidaan toteuttaa toimipisteidemme lisäksi yrityksenne tiloissa. Mukanamme kulkee hoitopöytä ja laaja valikoima erilaisia hoito-/terapiavälineitä. Teemme mielellämme tarjouksen esimerkiksi hoitokäynneistä teidän tiloissanne tai muulla tavoin räätälöidyistä ratkaisuista.

 

Työhyvinvointi- ja virkistyspäivät

 

Tarjoamme kokonaisvaltaisia hoitopalveluitamme myös työhyvinvointi- ja virkistyspäivien ohjelmaksi. Työhyvinvointi- ja virkistyspäivien järjestämisessä teemme yhteistyötä yrityksen Finnaction Oy kanssa. Heidän kautta järjestyvät liikunnalliset ja erähenkiset aktiviteetit.

 

Referenssit

 

Pohjois-Pohjanmaan liitto

”Aloitimme yhteistyön Oulunseudun Fysioterapian kanssa vuonna 2013 ja he ovat siitä asti toteuttaneet vapaaehtoisia työhyvinvointipalveluitamme. Olemme mahdollistaneet palvelut henkilöstölle siten, että työnantaja maksaa osan ja työntekijä loput. Olemme olleet palveluihin erittäin tyytyväisiä ja yhteistyö on ollut sujuvaa. Nykyään henkilöstömme sairauspoissaolojen keskiarvo on vain 4,4 päivää vuodessa henkilöä kohden.”

 

Airport Hotel Oulu

”Tarjoamme jokaiselle työntekijällemme mahdollisuuden käyttää Oulunseudun Fysioterapian palveluita työhyvinvoinnin edistämiseksi. Olemme olleet tyytyväisiä palveluihin.”

Työhyvinvointiasioissa voit ottaa yhteyttä talousvastaavaamme:

Jarkko Auno

040 7595569

[email protected]

 

Tai yhteydenottolomakkeella:

Älä jää kipujesi kanssa yksin, olemme apunasi!

Yhteystiedot

08 521 1991

arkisin klo 08:00 - 15:30

Oulunseudun Fysioterapia Oy
Y-tunnus: 21966904

Maksutavat

Käteinen

Pankki- ja luottokortit

ePassi

Toimintamme arvona on ihmisyyden kunnioittaminen ja vastuullisuus. Tällä varmistamme hoidon laadun sekä hyvän työilmapiirin, josta kumpuavat parhaimmat hoitotulokset sekä asiakashyöty.

Oulu, Heinäpää

Siljonkatu 72

90120 Oulu

Oulu, Tuira

Myllytie 11

90500 Oulu

Liminka

Liminganraitti 10

91900 Liminka

Kiiminki

Terveystie 5

90900 Kiiminki

Oulunsalo

Kauppiaantie 1

90460 Oulunsalo

Hailuoto

Kaunakaupungintie 1

90480 Hailuoto