Fysioterapia

Palvelut

Fysioterapian tavoitteena on yhdessä asiakkaan kanssa saavuttaa hänelle optimaalinen liikunta- ja toimintakyky huomioiden hänen voimavaransa

Fysioterapeutti on terveydenhuollon laillistettu ammattihenkilö, joka on suorittanut fysioterapeutin tutkinnon. Fysioterapia perustuu anatomian, fysiologian ja biomekaniikan tuntemiseen ja parhaaseen saatavilla olevaan tietoon. Fysioterapian perustana on fysioterapiatiede ja siinä sovelletaan monen tieteenalan tutkimustietoa. Fysioterapia on osa julkista ja yksityistä sosiaali-, terveys-, ja kuntoutuspalvelujärjestelmää.

Tavallisimmin fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat sairauden, tapaturman, ikääntymisen tai synnynnäisen vamman aiheuttamaan toimintakyvyn ongelmaan. Fysioterapia on ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua sekä manuaalista terapiaa eli nivelten mobilisointia ja lihasten pehmytkudoskäsittelyä. Kipu- ja oirehoitoina käytetään fysikaalisia hoitoja, kuten ultraääni- ja sähköhoitoja. Fysioterapian osa-alueisiin kuuluvat myös mm. lantionpohjan- ja leukanivelentoimintahäiriöt, neurologiset sairaudet ja lymfaterapia eli turvotuksen hoito. Fysioterapiaa voidaan toteuttaa omissa toimipisteissämme, asiakkaan kotona, palvelukodeissa, kuntosalilla tai altaalla.

Lisätietoja puhelimitse arkisin klo 8-15:30 numerosta (08) 521 1991.


Varaa hoitoaika

Hoitoajan voit varata puhelimitse arkisin klo 8-15:30 tai sähköisen ajanvarausjärjestelmämme kautta 24 tuntia vuorokaudessa.