Etusivu » Verkko­kauppa

Verkko­kauppa

TERVETULOA OULUNSEUDUN FYSIOTERAPIAN VERKKOKAUPPAAN!

Tarjoamme laaduk­kaita ja kokonais­val­taisia hoito­pal­ve­luita viidessä toimi­pis­teessä Oulussa ja lähia­lueilla.

Verkko­kau­pas­tamme voit ostaa palve­lui­tamme itsellesi tai lahjaksi. Tilatessasi palvelun voit valita, toimi­te­taanko se sähköisenä tilaus­vah­vis­tuksena tai lahja­korttina sähkö­pos­tiisi vai haluatko tulostaa ja antaa lahja­kortin itse. Mikäli sinulla ei ole tulostus mahdol­li­suutta, mainitse se lisätie­to­ken­tässä niin toimi­tamme paperisen lahja­kortin postitse, muista laittaa lisätie­toihin myös osoite.

Ammat­ti­tai­toinen henki­lö­kun­tamme on erikois­tunut fysio­te­rapian eri osa-alueisiin, joten heidän työka­lu­pa­kistaan löytyy apu moneen vaivaan. Kaikki hoito­kei­nomme perus­tuvat tieteeseen. Hoidamme aina oireen syyn, emme pelkkää oiretta.

Fysio­te­ra­peutit vastaavat myös hieron­ta­pal­ve­luis­tamme. Heidän käden­tai­tonsa takaavat sinulle rentout­tavan ja hoitavan hieron­ta­ko­ke­muksen. Turvotuksen hoitoon käytämme lymfa­te­rapiaa ja painon­pu­do­tukseen avun löydät ravin­to­val­men­nuk­ses­tamme.

Pitkän kokemuk­semme, hyvän työil­ma­piirin, jatkuvan koulut­tau­tu­mi­semme ja tiedon sisäisen jakamisen ansiosta voimme taata sinulle palve­lui­demme laadun ja hyvän hoito­tu­loksen.

Näytetään kaikki 7 tulosta

Rekisteriseloste | Toimitusehdot