Etusivu » Verkkokauppa

Verkkokauppa

TERVETULOA OULUNSEUDUN FYSIOTERAPIAN VERKKOKAUPPAAN!

Tarjoamme laadukkaita ja kokonaisvaltaisia hoitopalveluita viidessä toimipisteessä Oulussa ja lähialueilla.

Verkkokaupastamme voit ostaa palveluitamme itsellesi tai lahjaksi. Saat sähköisen lahjakortin pdf-tiedostona sähköpostiisi tai voit lähettää sen vastaanottajan sähköpostiin. Jos lahjansaajalla ei ole sähköpostia, tilaa lahjakortti omaan osoitteeseen, jolloin voit tulostaa sen. Mikäli sinulla ei ole tulostus mahdollisuutta, mainitse se lisätietokentässä niin toimitamme paperisen lahjakortin postitse, muista laittaa lisätietoihin myös osoite.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on erikoistunut fysioterapian eri osa-alueisiin, joten heidän työkalupakistaan löytyy apu moneen vaivaan. Kaikki hoitokeinomme perustuvat tieteeseen. Hoidamme aina oireen syyn, emme pelkkää oiretta.

Fysioterapeutit vastaavat myös hierontapalveluistamme. Heidän kädentaitonsa takaavat sinulle rentouttavan ja hoitavan hierontakokemuksen. Turvotuksen hoitoon käytämme lymfaterapiaa ja painonpudotukseen avun löydät ravintovalmennuksestamme.

Pitkän kokemuksemme, hyvän työilmapiirin, jatkuvan kouluttautumisemme ja tiedon sisäisen jakamisen ansiosta voimme taata sinulle palveluidemme laadun ja hyvän hoitotuloksen.

Rekisteriseloste | Toimitusehdot

Älä jää kipujesi kanssa yksin, olemme apunasi!

Yhteystiedot

08 521 1991

arkisin klo 08:00 - 15:30

Oulunseudun Fysioterapia Oy
Y-tunnus: 21966904

Maksutavat

Käteinen

Pankki- ja luottokortit

ePassi

Arvot

Toimintamme arvona on ihmisyyden kunnioittaminen ja vastuullisuus. Tällä varmistamme hoidon laadun sekä hyvän työilmapiirin, josta kumpuavat parhaimmat hoitotulokset sekä asiakashyöty.

REKISTERI- JA TIETOSUOJASELOSTE

Oulu, Heinäpää
Siljonkatu 72
90120 Oulu

Oulu, Limingantulli
Limingantie 2
90400 Oulu

Oulu, Tuira
Myllytie 11
90500 Oulu

Liminka
Liminganraitti 10
91900 Liminka

Kiiminki
Terveystie 5
90900 Kiiminki

Oulunsalo
Kauppiaantie 1
90460 Oulunsalo

Hailuoto
Kaunakaupungintie 1
90480 Hailuoto